Reklama
 
Blog | Eva Hrindová

Máme držet „hubu a krok“?

Tak včera jsme měli místní sněm našeho sdružení. Po tom, co jsme navolili několik nových členů do místní rady, rozpoutala se docela ostrá diskuse. Pochopitelně o olomoucké koalici ODS s ČSSD. Vůbec se nám nelíbí... Takže není to jen můj soukromý názor. Dnes tedy mám oprávnění svůj postoj opřít o usnesení našeho místního sdružení. Nesouhlasíme s koalicí, kterou vyjednala ODS a nemyslíme si, že argumenty na její podporu (křehkost většiny o tři hlasy) obstojí před veřejností. Paradoxně možná obstojí před částí členské základny, ale to na vítězství v parlamentních volbách nestačí. A že to vítězství budeme potřebovat!

Usnesení sněmu MS ODS č. 5 v Olomouci

 Toto usnesení přijal místní sněm MS ODS č. 5 v úterý 31. 10.  

MS ODS č. 5 Olomouc podporuje stanovisko VR ODS ve smyslu neuzavírání koalic s ČSSD všude tam, kde to umožňuje výsledek voleb. S koalicí s ČSSD v Olomouci nesouhlasíme a výsledkem jednání jsme jako členové ODS a občané města Olomouce zklamáni. Vyzýváme pravicově smýšlející občany, kteří situaci vnímají stejně, vstupte do našeho místního sdružení ODS č. 5 a pomozte nám stav změnit.  

Za členy

Reklama

Ing. Eva Hrindová, předsedkyně MS ODS č. 5

e-mail: [email protected]

tel.: 602 795 617  

Schůze se účastnili tito členové: Hrindová Eva, Jílek Jaromír, Jedličková Marie, Jeřábková Alena, Just Milan, Kadláčková Hana, Konečný Pavel, Mareček Bedřich, Marečková Michaela, Metzová Zuzana, Mišáková Jarmila, Mišáková Eva, Neruda Lukáš, Trunda Dušan, Voráč Zdeněk, Vojíková Jana, Vojíková Helena, Zaoral Pavel. Hlasování o usnesení bylo většinové (1 se zdržel).  

 

Výše uvedené usnesení jsme se rozhodli poslat i do médií. Chceme, aby lidé v Olomouci věděli, že cca třetina olomouckých členů ODS má ještě pořád nějaké zásady:-))) Jestli to ovšem k něčemu bude. Doufáme, že aspoň trochu napravíme pověst olomoucké ODS, kterou pošramotilo rozhodnutí našich zastupitelů o zbytečné a ne nutné koalici s ČSSD. A jak řekl jeden náš člen: "Díky tomuto usnesení se nebudu před lidmi aspoň tak stydět!"